Een Excel- of CSV-bestand importeren

DataPrint

Het is in DataPrint eenvoudig om een Excel- of CSV-bestand (bijvoorbeeld met kabelnummers) te importeren. Hier kun je een XLS-, XLSX-, CSV- of TXT-bestand voor gebruiken.

Weten hoe je een Excel-bestand juist opmaakt?

Een Excel- of CSV-bestand importeren in DataPrint
Ging deze video iets te snel?

Neem dan ook rustig onderstaande stappen met uitgebreidere informatie eens door.

Starten met importeren

Klik boven in de menubalk op Gegevens Importeren

Gegevensbron

Blader naar het gegevensbestand (.xls, .xlsx, .csv of .txt) en open deze.

Klik daarna op Volgende.

Velden

Maak je gebruik van een CSV-bestand?
Kies dan het juiste scheidingsteken en selecteer of de eerste rij de veldnamen bevat.

Velden

Kies welke kolommen je wil gaan gebruiken en druk daarna op Voltooien.

Resultaat

Je ziet nu direct dat de gegevens succesvol zijn geïmporteerd. Iedere kolom in het data-bestand wordt op een aparte regel op het label geplaatst.

Je kunt nu verder met het opmaken en printen van de labels!