Polyester en andere soorten labels

Altec levert u polyester en andere soorten labels en tags die helemaal op het toepassingsdoel zijn toegespitst. Van tags voor gebruik bij extreme temperaturen, in natlak- en poedercoatprocessen of in andere agressieve omgevingen tot typeplaatjes met speciale lijmen die voor duurzame, muurvaste identificatie van apparatuur of machines zorgen. De juiste informatie op het juiste moment.

Bel Me Terug

Alternatief voor resopal

Alternatief voor resopal

Dit verhoogde polyester label heeft een zeer goede uitstraling en is (bijna) niet van een graveerplaatje te onderscheiden, kortom hét alternatief voor graveerplaatjes!

Draadcodering

Draadcodering

Voor het blijvend coderen van draden zijn er bedrukbare krimpkousen. Altec krimpkousen bieden draadcodering, duidelijkheid en houvast.

Kabelcodering

Kabelcodering

Voor het blijvend te coderen van kabels moeten de labels perfect beschermd blijven. U kunt dan sneller en efficiënter werken met een perfect wikkellabel.

Magazijncodering

Magazijncodering

Voor elk magazijn is een goede identificatie van de stellingen en goederen nodig. Met snel wisselende voorraden is het ook makkelijk als de labels te verplaatsen zijn. door uw magazijn zelf te labelen bespaart u tijd en geld.

PCB & Componentcodering

PCB & Componentcodering

Voorzie zelfs het kleinste component van een glasheldere identificatie met onze speciale component labels. Eenvoudig en duidelijk labelen van al uw componenten.

Tags

Tags

Veiligheid op de werkvloer wordt steeds belangrijker! Het is daarom belangrijk om alle gevaren duidelijk aan te kunnen geven. Veiligheid voor alles? Stel Altec op de proef!

Typeplaatjes

Typeplaatjes

Om uw apparaten of machines te onderscheiden kunt u eenvoudig uw eigen typeplaatjes printen met bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslogo, blijvend zichtbaar en leesbaar!

Metaal & oppervlaktebehandeling

Metaal & oppervlaktebehandeling

In de metaal industrie worden hoge eisen gesteld aan labeling. Om blijvend te coderen onder zware omstandigheden!

Overig

Overig

Heeft u uw oplossing nog niet kunnen vinden tussen onze andere labels? Altec leidt u altijd tot de geschikte oplossing.

Laboratoria

Laboratoria

Codeer Eppendorf cupjes, identificeer objectglaasjes en maak gebruik van speciale stoomsterilisatie labels.