Meer dan 50 jaar printers en labels

Artikel - Print gepersonaliseerde Covid-19 signalisatie met de ATP 300Pro

Print gepersonaliseerde Covid signalisatie met de ATP-300 Pro

Het is een uitdaging om te blijven duiden op het belang van social distancing in onze werkomgeving. Pictogrammen en signalisatie zijn een belangrijk element in de strijd tegen het virus. Los van de standaard pictogrammen die u bij ons kunt aanschaffen is het vooral interessant om zelf eigen signalisatie af te drukken.

We helpen u graag aan de slag om met uw printsysteem zelf de nodige Covid-signalisatie te printen. Van bewegwijzering en herinnering om je handen te wassen tot het reinigen van het werkoppervlak en meer. Download het gratis ATP-300 Pro Covid Picto pakket om alle benodigde pictogrammen beschikbaar te hebben.

Hoe werkt het? 

Download via onderstaande link de pictogrammen, importeer de gewenste afbeelding in de labelsoftware en voeg additionele tekst en opmaak toe. Qua labelmateriaal zijn de V320 continu vinyl tapes zijn het meest aangewezen materiaal om mee aan de slag te gaan voor het printen van uw eigen Covid signalisatie. Deze zijn beschikbaar in tal van standaardkleuren en tapebreedtes. Door de eenvoud van software en printer kan iedereen binnen uw organisatie hiermee aan de slag. 

Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u nood zou hebben aan onze gratis ondersteuning!

Download de Altec Covid-19 Pictogrammen Gratis samples aanvragen
Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

02 270 34 88

Terugbelverzoek

persoonlijk advies