Meer dan 50 jaar printers en labels

Inspirerende Verhalen - Altec bij Deprez Construct

Deprez Construct is al meer dan 35 jaar de referentie voor kwalitatieve verhandelingsmachines in bulkgoederen, voeding en recyclage sector.

Enkele jaren geleden werden we door hen gecontacteerd in verband met onze oplossingen voor het zelf printen van heavy-duty typeplaat labels. Men zocht een alternatief voor de gegraveerde plaatjes die ze toen gebruikten ter identificatie van de diverse machines die ze maken. Gezien de veeleisende omstandigheden waarin de machines operatief zijn bij hun klanten is het belangrijk dat de labels alsook de opdruk op het label van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Na het uittesten van de labels die we hen adviseerden, gingen ze aan de slag met een TTP printsysteem. Een opzet werd geleverd waarbij de data die op het label geprint wordt, rechtstreeks uit het systeem komt.

Onlangs waren we opnieuw te gast bij Deprez Construct in verband met onze poedercoatbestendige labels voor een nieuwe labeltoepassing rond tracering van onderdelen. Ons oog viel op de mooie CE labels die pronken op de diverse gegalvaniseerde en gecoate constructie-onderdelen. Beoordeel zelf het fraaie resultaat.

Interesse in deze toepassing? Aarzel zeker niet ons te contacteren. Ons team helpt u met plezier op weg! 

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

02 270 34 88

Terugbelverzoek

persoonlijk advies