Meer dan 50 jaar printers en labels

Inspirerende Verhalen - Altec bij Winlock

Productidentificatie is een kritisch aspect voor bedrijven die zich bezighouden met productie en plaatsing van industriële installaties. Er is heel wat verplichte informatie die op het eindproduct aangebracht dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan serienummer-aanduiding en CE-markering. Iedere fabrikant die zijn producten op de Europese markt verhandelt, moet hieraan voldoen.

Ook onze klant Winlock had hier een toepassing rond. Bij hen was het de bedoeling om verschillende labels, pictogrammen en plaatjes te herleiden naar 1 globaal label ter afwerking van de installatie. De vraagstelling was om een label te voorzien dat zelf geprint kon worden door middel van een flexibel printsysteem. Dit label diende te fungeren als CE-markering en serienummer aanduiding. Ook was het belangrijk dat het label alle specificaties van de poort bevatte. Daarnaast had het label uiteraard ook nog een marketing gerelateerde functie, een dergelijk label er ook esthetisch uit zien en een weergave zijn van het merk Winlock.

Ook fysische factoren speelden een rol in de labelkeuze. De poorten van komen in elk mogelijke sector en industrie terecht. De markering dient dus ook te zijn opgewassen tegen alle mogelijke omgevingsinvloeden in dergelijke omgevingen. Het label moet ook onlosmakelijk verbonden blijven aan het product. Door de zeer hechtende en dikke kleefstof die onder het label zit blijven deze markeringen altijd kleven, zelf op de meest gestructureerde ondergronden.

De combinatie van full-colour voorbedrukte Resopal labels in combinatie met een ATP-printer en een gebruiksvriendelijke print-interface zorgt er intussen voor dat Winlock dagelijks de ideale labels printen voor hun toepassing.

We kunnen stellen dat het label een ware eyecatcher is geworden dat bijdraagt tot de klasse-uitstraling van de Winlock poorten.

Ook geïnteresseerd op welke manier we kunnen bijdragen tot uw productidentificatie?
Aarzel niet ons te contacteren, ons team helpt u graag verder.

Gratis samples aanvragen
Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

02 270 34 88

Terugbelverzoek

persoonlijk advies