Meer dan 50 jaar printers en labels

Kennis & Advies - Reliability en asset labeling

Een unieke naamgeving toekennen aan equipment is van groot belang, daarmee is iedereen het tegenwoordig eens.

Zorgen dat die unieke identificatie ook zichtbaar is binnen uw installaties is minstens even belangrijk. In vele gevallen wordt er niet gelabeld of worden de labels onleesbaar door de veeleisende omgeving waaraan het asset blootgesteld wordt. Een asset niet op een unieke manier kunnen benoemen vormt een groot communicatieprobleem voor uw operatoren en techniekers. Om slimmer, veiliger en efficiënter te kunnen werken hebben zij duidelijke richtlijnen nodig die niet verkeerd kunnen geïnterpreteerd worden. Wanneer iemand centrifugaalpomp 23 moet uitbouwen, herstellen of veiligstellen, dan mag er ter plaatse geen twijfel bestaan of het effectief over deze specifieke pomp gaat.     

Dergelijke duidelijke markering op het equipment zorgt ervoor dat iedereen dezelfde naam hanteert om dit equipment te benoemen. Verder ligt er ook een grote kracht in het koppelen van data aan het unieke ID. Al eens gedacht aan het voorzien van een QR-code op het Asset label of gebruik maken van RFID labels voor het doorlinken naar specificaties, data sheets, instructies en historiek van het asset? 
    
De verschillende betrokken afdelingen zullen elk voor zich hun eigen specifieke voordelen halen uit de labels. Werkzaamheden zullen preciezer, sneller en veiliger uitgevoerd worden. 

Deze labels kunnen zelf door u geprint worden door middel van de ATP-printer. Door de superieure kwaliteit van de labels hoeven deze slechts 1 keer geprint te worden, waardoor dit niet alleen een efficiënte, maar ook een goedkope oplossing is. Indien een label door omstandigheden regelmatig verwijdert moet worden van het equipment, dan kan er gebruikt worden van onze bevestigingsmaterialen. Door het aanbrengen van de labels in combinatie met onze standaard kunststof of inox bevestigingsmaterialen kunnen uw duurzame labels vlot verwijdert en opnieuw aangebracht worden op hetzelfde asset.

Meer weten over onze oplossingen binnen de wereld van Asset management
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend online of on-site gesprek met één van onze productexperten.

Naar Asset Management Gratis samples aanvragen
Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

02 270 34 88

Terugbelverzoek

persoonlijk advies