Meer dan 50 jaar printers en labels

Artikel - ATP-300 Pro - De tool voor uw 5S-project

Zijn uw werkplekken al aangepakt volgens de 5S methode?

Indien het antwoord ja is, dan weet u dat het een uitdaging is om uw omgeving 5S conform te houden en om constant te verbeteren waar mogelijk. Is uw antwoord neen, denk er dan zeker over na. Het is bewezen dat een goede 5S-identificatie de kijk op uw zaken enorm veel voordelen oplevert. Daling van arbeidskosten, stijging van productiviteit en een veiligere werkomgeving zijn nog maar een paar van de pluspunten.

Vooraleer u heel praktisch aan de slag gaat in de werkomgeving is er al een boel werk verricht. Alle neuzen in dezelfde richting krijgen overheen hiërarchische structuren, mensen overtuigen van een nieuwe manier van werken, nadenken over het plan van aanpak… Eens u aan de slag gaat met het praktische deel komt u terecht in een nieuwe uitdaging. Hoe kan u de nodige visuele labels en tags met pictogrammen en eigen teksten vlot beschikbaar hebben bijvoorbeeld?

Of hoe krijgt u robuuste en resistente markeringen voorzien die opgewassen zijn in de vaak veeleisende omgevingen? Uiteraard wilt u geen kilometers per dag afleggen van de werkomgeving naar uw bureau om de juiste labels op te halen. Terwijl u in uw werkplek aan de slag bent moet mogelijk zijn vlot en zonder tijdverlies direct het juiste label te printen. De ATP-printer is een onmisbare tool die het u mogelijk maakt om ter plaatse het geschikte label af te drukken. Tal van klanten gebruiken de printer op mobiele karren in combinatie met het ATP battery pack.

Vragen over de aanpak van de 5S methode binnen uw organisatie? Aarzel niet ons te contacteren. Ons team helpt u graag op weg! 

Gratis samples aanvragen
Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

02 270 34 88

Terugbelverzoek

persoonlijk advies