Meer dan 50 jaar printers en labels

Werkwijze

Altijd bereikbaar voor aanvragen en technische ondersteuning

De filosofie van Altec is dat het altijd bereikbaar moet zijn voor klanten. Voor aanvragen, technische hulp of bestellingen, als klanten bellen moet er altijd een medewerker van Altec beschikbaar zijn om de klant te woord staan en waar mogelijk te helpen.

Adviseren door zo goed mogelijk te luisteren

Het juist adviseren van de klant is een belangrijke werkwijze van Altec. Onze klanten opereren in zoveel diverse markten en allen op hun eigen manier. Er is dus nooit één standaard oplossing voor de identificatie. Eigenlijk is het bijna altijd maatwerk. Door de jarenlange ervaring op het gebied van identificatie en het goed luisteren en begrijpen van jouw identificatieuitdaging, adviseren wij de beste printoplossing.

Binnen een paar seconden jouw gegevens bij de hand

Naast bereikbaarheid speelt ook herkenbaarheid een belangrijke rol in de werkwijze van Altec. Onze medewerkers weten vaak precies met wie ze spreken als een bestaande klant belt. Binnen een paar seconden tovert de medewerker de printers, software en labels tevoorschijn die de betreffende klant heeft besteld bij ALTEC. Daarbij zien we ook precies wanneer, voor wat en door wie er technische support is verleend. Zo signaleren wij direct problemen en spelen hier snel op in. Alles om de klant beter te adviseren en helpen. 

Gratis service met een professionele support afdeling

Wanneer je als klant ooit een printer en labels besteld hebt bij Altec, dan kun je rekenen op gratis support. Geen uurtarieven en geen lopende meter zodra de telefoon wordt opgenomen. Altec heeft een professionele support afdeling die op afstand de meeste problemen oplost. Mocht het op afstand echt niet lukken? Geen zorgen, dan kan er altijd nog een Technical Sales Engineer langskomen op locatie.

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

02 270 34 88

Terugbelverzoek

persoonlijk advies