NiceLabel Proxy Service 2017 is niet actief

Foutmelding bij het opstarten van NiceLabel 2017

Krijg je bij het opstarten van NiceLabel 2017 bovenstaande foutmelding in beeld? Dit betekent dat de NiceLabel Proxy Service 2017 niet wordt uitgevoerd in Windows. Hieronder leggen we uit hoe je dit probleem oplost.

In Windows Services

Start Windows Services door op het start-icoon in Windows te klikken en vervolgens het woord services te typen.

Klik vervolgens op de applicatie Services.

Zoek in de lijst naar NiceLabel Proxy Service 2017. Klik dit item 1x aan en druk vervolgens links in het scherm op starten.

NiceLabel Proxy Service 2017 zal nu starten en krijgt de status Wordt uitgevoerd. Nu zal NiceLabel 2017 weer normaal opstarten.

Loop je tegen problemen aan?

Mag je het programma Services in Windows niet openen of kun je hier niets in wijzigen? Vaak gaat het dan om een beperking van rechten op jouw PC. Neem in dit geval eerst contact op met jullie eigen ICT-afdeling, Zij kunnen je hier waarschijnlijk mee verder helpen.

Is het probleem hierna nog steeds niet opgelost?
Neem dan contact op met onze support-afdeling via T. 02 270 34 88.