Minimaliseren, Maximaliseren en Sluiten knop ontbreken

DataPrint

Op sommige PC's zijn de knoppen Minimaliseren, Maximaliseren en Sluiten niet zichtbaar in DataPrint. Deze staan normaal rechtsbovenin de titelbalk.

Oplossing

Klik met de rechter muisknop op het Altec DataPrint icoon op het Bureaublad en ga vervolgens naar Eigenschappen.

Ga in het volgende scherm naar het tabblad Compatibliteit.

Zet bij Compatibiliteitsmodus een vinkje aan en selecteer Windows XP (Service Pack 3).

Klik nu op Toepassen en vervolgens op OK om dit venster af te sluiten.

Start DataPrint nu opnieuw op. De knoppen zijn dan weer zichtbaar.

Knoppen nog steeds niet zichtbaar?
Neem dan contact op met onze support-afdeling via T. 02 270 34 88 of info@altec.be