IP-adres instellen

ColorCube

Met een ethernetkabel

Zorg dat de ColorCube printer in het netwerk is aangesloten met een ethernet-kabel.

Downloaden en installeren

Voor het instellen van het IP-adres heb je de Net Config tool nodig. Download en installeer deze tool. Start deze vervolgens op.

Lijst vernieuwen

Klik na het starten van de tool op Vernieuwen.

Printer selecteren

Dubbelklik nu op de juiste printer in de lijst.

Meerdere printers in de lijst?
Selecteer de printer met '-- GEEN --' in de kolom IP-adres.

TCP/IP instellingen

Nu opent het scherm 'Apparaateigenschappen'. Ga hier onder TCP/IP instellingen naar Standaard. Vul hier de netwerkgegevens in.

Kies hierbij voor DHCP of een vast IP-adres (handmatige configuratie).

Klik vervolgens op verzenden.

Klaar voor gebruik

De printer heeft nu een IP-adres en is klaar voor gebruik in het netwerk.

Terug naar overzicht