Een cutter-module installeren en activeren

ATP-300 Pro / ATP-600 Pro

Instructievideo
Instructies
  1. Zet de stroomschakelaar uit en verwijder de kabels aan de achterkant van de printer.
  2. Open de printer met de groene knoppen aan de zijkanten.
  3. Verwijder de metal tear-off bar uit de printer.
  4. Steek de kabel van de cutter in zijn geheel door het gat aan de voorkant van de printer.
  5. Bevestig de cutter nu op de voorkant van de printer.
  6. Sluit de bovenkap van de printer en draai de printer voorzichtig ondersteboven.
  7. Verwijder met een schroevendraaier het klepje aan de onderkant van de printer.
  8. Bevestig de kabel van de cutter in het kabelgootje.
  9. Sluit de stekker van de cutter aan op de witte aansluiting.
  10. Plaats het klepje weer terug op zijn plaats.
  11. Draai tot slot de printer weer om.
Snijmes instellen in DataPrint

Bij DataPrint kun je het snijmes activeren in de driver-instellingen.

1. Ga in DataPrint naar Printerinstellingen
  2. Klik op Printereigenschappen
  3. Klik op het tabblad Apparaat Opties
  4. Selecteer bij 'Na afdrukken:' de optie Schaar
  5. Kies bij 'Type:' Elk etiket of Batch
Elk etiket Afsnijden na ieder label of na ieder [aantal] labels (aantal kun je opgeven bij Knip elke)
Batch Afsnijden aan het eind van een printopdracht. Bijvoorbeeld na een serie van 20 labels.
Snijmes instellen in NiceLabel Express

Bij NiceLabel Express kun je het snijmes activeren in de driver-instellingen.

1. Ga in NiceLabel Express naar Documenteigenschappen
  2. Klik op Printereigenschappen
  3. Klik op het tabblad Apparaat Opties
  4. Selecteer bij 'Na afdrukken:' de optie Schaar
  5. Kies bij 'Type:' Elk etiket of Batch
Elk etiket Afsnijden na ieder label of na ieder [aantal] labels - meestal 1 - (aantal kun je opgeven bij Knip elke)
Batch Afsnijden aan het eind van een printopdracht. Bijvoorbeeld na een serie van 20 labels.
Snijmes instellen in NiceLabel Pro (en hoger)

Bij NiceLabel Pro (en hoger) kun je het snijmes activeren in de driver-instellingen.

1. Ga in NiceLabel Express naar Documenteigenschappen
  2. Ga naar het tabblad Schaar
  3. Zet een vinkje bij Activeer schaar
  4. Selecteer bij Schaar modus de instelling die je nodig hebt
Knippen na een specifiek aantal etiketten Afsnijden na ieder label of na ieder [aantal] labels - meestal 1 - (aantal kun je opgeven bij Knip elke)
Knippen na het laatst afgedrukte etiket Afsnijden aan het eind van een printopdracht. Bijvoorbeeld na een serie van 20 labels.
Terug naar overzicht