Licentie activeren

QlickPrint

Om aan de slag te gaan met QlickPrint download en installeer je eerst de software via deze link. Zodra de installatie is voltooid activeer je jouw licentie met jouw persoonlijke licentienummer.

Om jouw QlickPrint licentie te activeren, klik je linksboven in het scherm op Bestand en vervolgens op Activate. Klik nu op Zelfstandige licentie activeren.

Er opent nu een scherm waarin je jouw gegevens kunt invullen. Vul hier jouw gegevens in. In het vak 'Serienummer' vul je jouw licentienummer in dat je hebt ontvangen.

Als je alle velden hebt ingevuld, klik je op de knop Online activeren, om jouw QlickPrint licentie te activeren.