<b>Dé 1000°C tag</b> is, zoals de naam al aangeeft, bestand tegen extreme temperaturen. De bedrukking op dit aluminium label blijft na extreme verhitting haarscherp.

Altec 1000°C tag

Heavy duty

Zeer robuuste (hittebestendige) labels is het gebied waar de kracht van Altec ligt. Altec is vooruitstrevend in het zoeken naar oplossingen voor identificatietoepassingen buiten de bekende grenzen. Denk hierbij aan hittebestendige labels, labels voor zeer ruwe ondergronden of labels die het straal-, poedercoat- of verzinkproces doorstaan.
Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


Productbeschrijving van "Heavy duty"

Hittebestendige labels nodig? De Heavy duty maakt het mogelijk. Hoge temperaturen van -196°C tot 1000°C, chemicaliën, oliën, zware mechanische belasting, roestige ondergronden, bevroren ondergronden, werpstralen met scherp of rond grit, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een oplossing voor. En nagenoeg alles is te printen met onze TTP-300 serie.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij het klappen van de zweep in deze heavy duty oplossingen. We blijven onszelf verbeteren en zullen er alles aan doen om indentificatie onder de meest extreme omstandigheden mogelijk te maken. De materialen worden uitgebreid getest op duurzaamheid en bedrukking. De inktlinten worden perfect op de materialen afgestemd om zo een goede bedrukking te kunnen garanderen.