In de paneelbouw is het zeer belangrijk om elke kabel optimaal te coderen. Met <b>sleeves en componentlabels</b> kunt u orde scheppen in de chaos van kabels.

Sleeves en componentlabels

Elektrotechniek

Op het gebied van elektrotechniek zijn er vele mogelijkheden om uw draden en kabels overzichtelijk en gemakkelijk te identificeren. Altec adviseert u graag voor de meest ideale oplossing.
Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


Of het nu glasvezel draden of UTP kabels zijn, Altec heeft de perfecte oplossing. Zelflaminerende kabellabels, vlaglabels of krimpkousen zijn het ideale hulpmiddel om uw kabels en draden glashelder te coderen. Zodat onderhoud een fluitje van een cent wordt en blijft. Ook zijn de verschillende componenten duidelijk te coderen met onze polyester componentlabels.

Productbeschrijving van "Elektrotechniek"

Altec is zeer actief binnen de elektrotechniek sector. Met behulp van de Altec TTP-300 serie printers kunnen we alle labels printen die nodig zijn om uw werk zo goed en efficiënt mogelijk te coderen. Denk hierbij onder andere aan Sleeves / krimpkousen, Alternatief voor graveerplaatjes, component labels of zelflaminerende labels.