ZipPrint

 

Bedrukte kunststof kabelbandjes?

Omwille van veiligheid of beperkingen in gebruik is het niet altijd mogelijk om loshangende markeringen aan te brengen op machines of materiaal. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de standaard spanbandjes te voorzien van een vaste of variabele bedrukking, al dan niet met een extra logo. Het is een kant- en -klare oplossing waarbij de bandjes standaard geleverd kunnen worden in het formaat 200 x 4,8mm. De bandjes kunnen worden aangeboden in een resem aan verschillende kleuren en verschillende types.

 

 


 

De klassieke standaard bandjesClassic ZipPrint

De populairste variant van de tiewrap of kabelbinder,  een langwerpige strip nylon met aan de ene kant een geribbeld oppervlak en aan het andere uiteinde een opening voorzien van weerhaken. 

Verkrijgbaar in de kleuren Zwart; BlauwBruinGroenGrijsOranjePaarsRoodWit en Geel

ZipPrint Black   ZipPrint Blue 

ZipPrint Yellow   ZipPrint Purple 

ZipPrint Brown   ZipPrint Green 

ZipPrint Orange   ZipPrint Silver 

ZipPrint Red   ZipPrint White 

 


 

 

De Reusable bandjes Reusable ZipPrint

Deze variant van bandjes kan na bevestiging terug eenvoudig worden geopend.

Zo moeten bijvoorbeeld (hangende) markeringen vaak weggenomen worden. Hangende tags die vaak via een kabelbandje worden bevestigd worden dan vaak losgetrokken waarbij bijgevolg het bandje achter blijft. In andere gevallen worden bandjes wel verwijdert door middel van een kniptang, maar blijft het dan gewoon achter op de grond en blijft het daar ook liggen. Om een antwoord te bieden op deze problematiek heeft Altec een het reusable bandje dat vlot verwijdert kan worden en of herbruikt zou kunnen worden.

Verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Wit

 ZipPrint Black ZipPrint White

 

 


 

De Metal Detectable bandjes

MetalDetectable ZipPrint

Om de risico's op productvreemde delen in de voedingsector te beperken, geldt een Europese hugiënewetgeving die stelt dat alle mogelijke maatregelen genomen moeten worden om de kritische punten te beheersen, gebasseerd op kwaliteitsstandaarden. Daarom worden materialen die niet gedetecteerd kunnen worden steeds meer vervangen door materialen van een uniek detecteerbaar kunststof. Deze zijn gemaakt met minuscule metalen deeltjes die volledig in het kunststof verwerkt zijn zodat het gehele bandje metaaldetecteerbaar is.

Verkrijbaar in het donker Blauw 

ZipPrint Blue    

 

 

 


Praktijkvoorbeelden

  

 

Vraag vrijblijvend een samplepakket en een offerte aan. 

Vraag uw offerte aan

Terug