Workstation

Met Brady Workstation apps kunt u snel en eenvoudig uw eigen signalisatie, leidingmarkering, lockout-tags en labels maken met behulp van Brady printers.
Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


Aanvullende Informatie

Barcode mogelijkheid Ja
Grafische objecten Ja
Besturingssysteem Windows 7, Windows 8, Windows 10
Licentie vorm Softkey
Naam Workstation

Productbeschrijving van "Workstation"

CLP/GHS-labels App

CLP/GHS-labels App

CLP/GHS-labels maken was nog nooit zo éénvoudig. U hoeft de gegevens van het veiligheidsinformatieblad (VIB) slechts éénmaal in te voeren, en u kunt op elk moment alle soorten labels creëren en printen.

Lockoutwriter App

Lockoutwriter App

Maak snel conforme Lockout/Tagout-labels. Deze app bevat sjablonen voor het printen van procedures, eenvoudige vertalingen en een gebruiksvriendelijke functie voor het bewerken van afbeeldingen.

Signalisatie App

Signalisatie App

Maak uw pictogrammen in een mum van tijd. Selecteer uw sjabloon, voer uw gegevens in en klaar! Vindt u de lay-outs niet passend? Dan kunt u ze gewoon bewerken, zonder alles opnieuw te moeten doen.

Leidingmarkering (CLP) App

Leidingmarkering (CLP) App

Voldoe probleemloos aan de laatste nieuwe normen voor leidingmerkers. Mat deze app kunt u leidingmerkers op maat maken en bewaren zodat u ze later opnieuw kunt gebruiken.

Pijltape App

Pijltape App

U maakt niet alleen leidingmerkers, maar u moet ook weten in welke richting de inhoud van de leidingen stroomt.Met deze app kunt u een strook met herhaalde pijlen of pictogrammen maken om de stromingsrichting van de leidingen aan te duiden.

Aangepaste ontwerper App

Aangepaste ontwerper App

Ontwerp wat u maar wilt. Begin vanaf nul en maak een label of pictogram dat aan uw noden voldoet. Voeg barcodes of QR-codes toe, importeer gegevens uit Excel en nog zoveel meer.

Download Brady Workstation