Verzendlabels van papier of vinyl zijn geen enkel probleem voor Altec. Uit voorraad leverbaar en zeer scherp te bedrukken met onze TTP series printers.

Hoogwaardig verzendetiket

Overige labels

Labels die niet gemakkelijk onder één noemer zijn te scharen. Labels voor zeer speciale toepassingen of wat meer traditionele labels voor bijvoorbeeld verzendetiketten.
Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


Productbeschrijving van "Overige labels"

Papier en vinyl
Voor oplossingen waar prijs een belangrijke rol speels kan Altec glanzende papieren labels leveren. Voor toepassingen die net wat meer vragen van de labels is er ook high performance vinyl beschikbaar, dat net wat meer tegen een stootje kan.

Extreem plakkend
Labels die zelfs plakken op roest lijkt onmogelijk, toch heeft Altec extreem plakkende labels die dat wel degelijk kunnen. De kleefstof op deze labels is zo sterk dat roest geen enkel probleem vormt.

Fraudebestendige labels
Assetmanagement toepassingen vragen om fraudebestendig gemetaliseerd vinyl. Deze fraudebestendige labels versnipperen bij het verwijderen of ze laten een tekst (bijvoorbeeld "void") achter op het product.

Reflective labels
Voor het coderen van bijvoorbeeld lichtmasten of afvalcontainers is het high quality reflective van Altec een perfecte oplossing. Dit reflecterende label is uitstekend te bedrukken. Als er gebruik wordt gemaakt van een laminaat neemt de duurzaamheid bij buitengebruik toe.

Hét Altec PaintLabel
Natlakken en poedercoaten vormen een aanzienlijk identificatieprobleem bij de opppervlaktebehandeling en assemblage van industriële producten. Het unieke Altec PaintLabel waarborgt perfecte track & trace. Dit is een gelamineerd label met daarop een afneembaar maskeerlaminaat dat onaangetaste, blijvend haarscherpe en afleesbare codering garandeert.

Uw toepassing of markt niet gevonden? Geen nood, Altec kan u helpen om het juiste label voor uw toepassing te vinden. Bel onze binnendienst en vraag naar de mogelijkheden.