LabeLase 1000De Labelase 1000 is ontworpen als een normale desktop printer. Hij kan verbonden worden met de pc via de seriële poort of USB. De meegeleverde PRODUCER software laat u toe om zelf labels te ontwerpen en printen. De LabeLase voorziet hoogwaardige metalen tags van een bedrukking (bjvoorbeeld lineaire barcodes, 2D barcodes, logo´s of teksten) die tegen extreem robuuste omstandigheden bestand zijn. Denk hierbij aan hoge temperaturen of verzinkingsprocessen. De Labelase 1000 verwerkt rollen van 90-meter die individueel geperforeerd zijn en voorzien van een bevestigingsgat.

Eindelijk is er een oplossing voor het maken van uiterst duurzame tags die bruikbaar zijn in onder andere de metaal-industrie, verzinkerijen of raffinaderijen. De Labelase 1000 maakt het niet alleen voordelig om metalen tags te printen maar maakt het net zo eenvoudig als het printen van een etiket.

Als u zelf barcodes, productgegevens en logo's op metalen labels wilt printen, kunt u onze binnendienst om een gratis informatiepakket vragen.