Ook rode tags zijn mogelijk om gevaar duidelijk aan te geven. Deze afsluiter mag onder geen beding geopend worden.

Rode gevaar tag om aflsuiter.

Lock out / tag out

Bij lock out / tag out procedures staat veiligheid centraal. Identificatie speelt hierbij een sleutelrol om mensenlevens te beschermen. Altec levert hiervoor de tags, de sloten en de software.
Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


Productbeschrijving van "Lock out / tag out"

Lockout / tagout is specifiek bedoeld om potentieel gevaarlijke situaties zo veilig mogelijk te maken om in te werken. Denk hierbij aan onderhoud aan machines of in tanks waar chemische middelen in opgeslagen worden. De complete procedure is erop gericht de werkplek zo veilig mogelijk te maken. Dit houdt in dat er zorgvuldig aangegeven moet worden waar, wat en wanneer er iemand aan het werk is in zo'n potentieel gevaarlijke situatie.

Dit kan uitermate goed met onze standaard tags. Door de keuze uit 12 verschillende kleuren is er gemakkelijk op afstand te zien welk doel elk label heeft. Het is ook mogelijk om de tags met blauw of rood te bedrukken om tags met veiligheidsinformatie te printen. Mocht uw situatie vragen om tags die zelfs onder zeer extreme omstandigheden goed blijven, hebben we tags die tegen hoge temperaturen of zware mechanische belasting bestand zijn.

Kijk voor meer informatie op: www.lockouttagout.nl of neem contact op met onze binnendienst.

Downloads