Printservice

Printservice

U wil geen eigen printsysteem aanschaffen maar toch professioneel labelen? U heeft een printsysteem maar ziet er tegenop om duizenden stickers te moeten printen? Dan biedt onze printservice de uitkomst. Wij maken voor u uw typeplaatjes, containerstickers, lichtmaststickers, asset management stickers, tags of wat u maar wenst.

Laat ons het werk doen !

 

Magneetband / magazijncodering
U moet een magazijn inrichten en wil niet alles zelf printen? Wij printen de grote bulk magneetlabels voor u en de ontbrekende locatiecodes of artikelnummers print u zelf met uw MAG-200.

Reflecterende labels voor lichtmasten
Altec heeft reflecterende labels in verschillende afmetingen om uw lichtmasten perfect te coderen, zelfs als het donker is.

Labels voor minicontainers
Altec kan voor u de grote bulk containerlabels printen, de gemeente(werf) kan de ontbrekende en nieuwe stickers zelf printen op een zeer gebruiksvriendelijk printsysteem.

Partex bedrukbare sleeves
U heeft een project waarin u grote aantallen sleeves nodig heeft? Maak dan gebruik van onze Partex printservice, al uw sleeves worden dan kant en klaar voorbedrukt aangeleverd, u hoeft enkel een Excel bestand aan te leveren.

RVS kabelcodering
Soms zijn de omstandigheden zo bar dat alleen RVS voldoet, zoals bij off-shore projecten. In dat geval biedt onze RVS printservice de uitkomst. Lever ons een Excel bestand met de gewenste coderingen en wij doen de rest. Zowel gelaserd als geponst.

Vraag onze binnendienstmedewerkers naar de mogelijkheden
Tot de mogelijkheden behoren o.a. : Inventarisstickers, revisie tags voor shutdown / onderhoud of magazijn codering.