Draad- en Kabelmarkering

Altec helpt u graag met kabelmarkering, draadmarkering of adermarkering en biedt hier speciale oplossingen voor aan. Sleeves (krimpkousen), wikkellabels (zelflaminerende labels) , vlaglabels, HCM en nog veel meer.
Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


Productbeschrijving van "Draad- en Kabelmarkering"

Het geheim van goede besturingstechniek en paneelbouw zit hem in perfecte kabelmarkeringen van alle onderdelen. Storingen worden sneller en efficiënter opgespoord en hersteld. Identificatie vindt in één oogopslag plaats door middel van slimme Altec wikkellabels. Het geprinte gedeelte van het label wordt over de kabel geplakt, het transparante deel lamineert het label. Hierdoor blijven uw kabel labels zelfs onder extreme omstandigheden jarenlang haarscherp en dus perfect leesbaar.

Altec heeft ook de oplossing om draden duidelijk en duurzaam te markeren: krimpkousen. Altec krimpkousen worden over de draad geschoven en (indien nodig) door een warmtebron gekrompen tot ze perfect om de draad passen. Dé heldere, overzichtelijke manier om draden in besturingskasten snel te identificeren. Het is een veilige en efficiënte houvast bij vervanging en herstel. De sleeves hebben een krimp ratio van 3:1.

Downloads