NiceLabel Activate

In de eerste plaats wensen wij u te bedanken voor de aankoop en het vertrouwen in Altec.

Wat moet u doen om uw software te installeren en activeren?

1/ Zorg ervoor dat uw ICT-afdeling op de hoogte is. Het is noodzakelijk om over de nodige administratorrechten te beschikken om de software en driver(s) te installeren. Wij raden aan om een ICT-medewerker te laten zorgen voor deze noodzakelijke installatierechten.

2/ Download uw pakket via volgende link of gebruik de Altec intallatie DVD die werd meegleverd met uw printsysteem

NiceLabel 2019

3/ Voer na het downloaden het installatiebestand uit.

  

Installeer en activeer NiceLabel

A/ Selecteer bij de start van de installatie de taal van de installer en klik op "OK", klik dan op "Next" en accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst zoals weergegeven op onderstaande afbeelding (2)

 

 NL1         NL2

 

B/ Voor de aanvang van de installatie zal het systeem U vragen waar dat hij de programma kan installeren en welke modules hij moet installeren. Klik standaard op "Volgende".

NL3

 

C/ Na een succesvolle installatie zal de software u onderstaande scherm tonen.

 NL4

 

D/ Open nu NiceLabel. Bij het opstarten zal de software vragen naar welke versie hij moet starten. Kies voor de versie die u heeft aangekocht.

 NL5

 

E/ Nu moet u de software nog activeren. Klik hiervoor op "Bestand" en ga dan naar "Info". Klik dan op "uw licentie activeren".

NL6

 

 STOP LET OP

  Bij de herinstallatie van uw NiceLabel of bij het afdanken van uw werkstation, neem dan contact op met de support-afdeling van Altec. Uw NiceLabel licentie dient te worden gedeactiveerd!

 

F/ Geef nu uw licentiecode in en de info die gevraagd word. Als alles ingevuld mag u op "uw licentie activeren" klikken en bent u klaar om NiceLabel te gebruiken.

NL7

 

Wij wensen u veel succes bij het gebruik van uw Altec printsysteem.
Indien u problemen zou ondervinden bij het uitvoeren van uw installatie of u bijkomende technische vragen heeft, kan u ons steeds vrijblijvend contacteren op het telefoonnummer 02 270 34 88 en of mail support@altec.be.