Over ons

Meer dan 20 jaar uw Brady expert dealer

Dankzij het uitgebreide gamma aan beschikbare Brady materialen en printers kunnen wij onze klanten steeds helpen bij het zoeken naar de ideale identificatie-oplossing. Altec is al meer dan 20 jaar "Brady" expertdealer met verstand van zaken! We beschikken over een zeer ruim assortiment aan labelprinters en labelmaterialen die uit voorraad leverbaar zijn. We opereren in diverse markten zoals elektrotechniek, telecom, automotive, elektronica, apparatenbouw en industrie. De toepassingen variëren van kabelcodering, draadmarkering, printplaten codering, gevaarlijke stoffen etikettering, fraaie typeplaten, zelf printen etc. Leg uw codeerprobleem bij ons neer en wij verzorgen de oplossing.

Onze doelstelling

Altec heeft een "labelprinter" voor elk marktsegment en toepassing. Of het nu gaat om op locatie met een portable printer enkele etiketten per dag printen of 12 uur per dag 5 dagen per week continue tienduizenden. Altec heeft voor u de juiste labelprinter met daarbij het juiste (industriële) label dat zowel resistent kan zijn tegen diverse chemicaliën en oplosmiddelen als een temperatuur range van -196 graden Celsius tot +1000 graden Celsius kan weerstaan. Ook beschikken we over een labelprinter die o.a. magneetlabels, reflective labels, fotoluminescentie labels, niet scheurbare kaartjes, labels voor zeer ruwe ondergronden en nog veel meer.

Belgische vestiging

Altec werkte tot 1 januari 2013 samen met het bedrijf Impuls N.V.S.A. te België. Impuls is -net zoals Altec- gespecialiseerd in Industriële identificatie. Impuls is reeds meer dan 20 jaar actief op het gebied van industriële coderingen en heeft in die jaren bewezen een belangrijke partner op het gebied van codeer oplossingen te zijn voor al hun relaties. Betrokkenheid, service en het altijd zoeken naar de beste oplossing staan bij beide bedrijven dan ook hoog in het vaandel.

Samen vooruit!

Op 1 Januari 2013 hebben Altec en Impuls hun krachten gebundeld en zijn we verder gegaan onder de naam "ALTEC industrial identification". Ook in de toekomst zullen we ons toeleggen op het bieden van dezelfde zorg in elke oplossing die wij bieden, om zo tot de meest ideale oplossingen te komen voor de meest complexe toepassingen en in de meest uiteenlopende markten. Door onze gecombineerde ervaring op het gebied van industriële labeling zijn wij niet bang voor uitdagingen en zullen we dezelfde service blijven bieden.