LANCERINGSACTIE V320 INDUSTRIEEL VINYL

promo1

Tijdelijke actie

Ontvang een volledig printsysteem inclusief snijdmodule en A.Care onderhoudsplan gratis bij aankoop van V320 industrial vinyl tapes.

promo5

 

Of u nood heeft aan labels met tekst, pictogrammen, logo's, pijlen, etc. Alles is mogelijk! Met deze low-budget oplossing in huis bent u in staat om elk label te printen dat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.

Maak dus komaf met het gekende scenario waarbij u dure graveerplaatjes gebruikt, diverse inefficiënte labelprintertjes in huis heeft die ongeschikte labels printen en moeilijk te ondersteunen vallen, afgewerkte labels aankoopt via diverse leveranciers etc.

Geef ons even een seintje en we komen met veel plezier bij u langs voor een vrijblijvende demo. Laat u overtuigen door de eindeloze mogelijkheden.

  

promo2

Wat is continu labelmateriaal?

De meeste labels die beschikbaar zijn voor de Altec TTP printer zijn voorgesneden labels in een vast formaat. Deze labels zitten gepresenteerd op een labelrol gewikkeld als een aaneenschakeling van labels in een vast formaat (bv. 50X25MM). 

Bij continu labelmateriaal werken we met een tape ononderbroken labelmateriaal van een aantal meter, waarbij u zelf via de software de labelgrootte kan definiëren. Deze tapes zijn beschikbaar in diverse vaste breedtes en kunnen in staande of liggende presentatie bedrukt worden. U hoeft enkel aan te geven hoe hoog (staand) of hoe breed (liggend) het te printen label dient te zijn.

promo3

 

promo2

 

V320 Industrial continu vinyl

Opvallende kleuren en vrijheid in formaat

Altec heeft zijn huidig gamma aan continu tapes verruimd met een nieuw duurzaam en hoogwaardig vinyl materiaal dat standaard uit voorraad in 9 verschillende opvallende kleuren en in 6 breedtes beschikbaar is. Deze tapes hebben een hoge kleefkracht waardoor het materiaal zowel voor alle binnen- als buitengebruik geschikt is. Tapes zijn standaard te combineren met inktlinten in zwarte, witte, groene, blauwe en rode kleur om zo de gewenste combinatieopdruk te voorzien op uw afgewerkt label. Een overzicht van de beschikbare V320 continu vinyl tapes kan u vinden op de volgende pagina

promo4

 

promo2

 

Voordelen van het gebruik van continu tapes

check1 Print meerdere labelformaten uit 1 rol: geen eindeloze voorraad aan voorgesneden labelrollen nodig

check1 Standaard tapes beschikbaar in verschillende tapebreedtes en kleuren

check1 Tijdsbesparend: print het benodigde label exact wanneer u het nodig hebt

check1 Kostenbesparend: geef geen handenvol geld uit aan dure custom-made labels en signalisatie

check1 Optimale resistentie: industrie conform gebruik

check1 Efficiënt: print enkel wat u nodig heeft, hou geen eindeloze stock aan pictogrammen in voorraad

check1 Eenvoudig in gebruik: label is vlot van het dragermateriaal te verwijderen door middel van grijpranden

 

promo2

 

Wenst u meer informatie? Contacteer ons en vraag uw gratis stalenpakket aan of ontvang ter plaatse een vrijblijvende demonstratie van ons printsysteem.

 


 

Actievoorwaarden:

- Actie geldig tot 31/12/2019

- Kleuren van de tapes en inktlinten kunnen vrij worden gekozen

- Elk pakket is voorzien van een gratis versie van ontwerpsoftware met beperkte functionaliteit. Indien u uitgebreidere mogelijkheden wenst te gebruiken kan u binnen de promotievoorwaarden een upgrade uitvoeren tegen uitzonderlijk gunstige voorwaarden

- Promotievoorwaarden niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen

- Voorwaarden enkel geldig bij aankoop van V320 continu vinyl tapes met bijhorende inktlinten in combinatie met een Altec TTP  printer