Altec ATP 300 / 600 Pro installatiegids

TTPInstallationHeader

 

 In de eerste plaats wensen wij u te bedanken voor de aankoop en het vertrouwen in één van de Altec printsystemen. Via deze pagina begeleiden we u doorheen de installatie van uw printsysteem en geven we U graag wat extra weetjes mee.

HOME  ONTDEK DE PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

 

Download Altec Formaten 

 

 

 


 

 

HOME  

PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

 

 Ontdek de printer

Vooraanzicht ATP Pro

 

Achteraanzicht ATP Pro

 

Binnenzijde ATP Pro

 

  

 

HOME  

PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

 

Plaats de inktfolie

InstallFolie1A. Open de bovenkap van de printer door de groene vergrendelingen naar je toe te trekken en tegelijkertijd met je duimen de bovenkap naar boven te duwen.   InstallFolie2B. Open de bovenkap volledig en maak daarna de zwarte klep aan de onderzijde van de bovenkap los om de ruimte voor de inktfolie zichtbaar te maken.
InstallFolie3C. Schuif de rol inktfolie over de eerste zwarte spindle. Zorg dat de inktfolie naar achteren afwikkelt, met de gele zijde aan de linkerkant.   InstallFolie4D. Plaats nu de rol inktfolie in de printer door de spindle eerst op de rechteras te bevestigen, waardoor de veer wordt ingedrukt. Plaats daarna de (gele) linkerzijde op de linkeras.
InstallFolie5E. Schuif de kartonnen koker (afvalrol) over de tweede zwarte spindle.

Standaard wordt de afvalrol al op de zwarte spindle geleverd.
  InstallFolie6F. Plaats de afvalrol in de bovenzijde van de bovenkap. Bevestig ook hier eerst de rechterzijde en daarna de (gele) linkerzijde op de linkeras.
InstallFolie7G. Pak het uiteinde van de inktfolierol en trek deze langs de printkop richting de afvalrol.   InstallFolie8H. Bevestig het uiteinde van de inktfolierol nu met de plakrand aan de afvalrol (of eventueel met een stuk plakband mocht een plakrand ontbreken).
InstallFolie7I. Indien van toepassing, draai de rol inktfolie door totdat het zwarte lint de afvalrol bereikt.   InstallFolie8J. Sluit de zwarte klep aan de onderzijde van de bovenkap van de printer. De rol inktfolie is nu geïnstalleerd.

Bekijk ook onze instructievideo

ATP-300 Pro - Inktfolie plaatsen from ALTEC industrial identification on Vimeo.

 

 


 

 

HOME  

PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

 

Plaats de labels

InstallLabels1A. Controleer altijd eerst of de labelrolhouder vergrendeld staat. Ontgrendel deze indien nodig.
  InstallLabels2B. Schuif de labelrolhouder uit elkaar door deze met je duimen naar buiten te duwen.
InstallLabels3C. Plaats de rol labels op de labelrol-houder. De houder centreert vanzelf.
  InstallLabels4D. Voer de labels door tussen de zwarte labelgeleiders en ruim over de donkergrijze rubberen rol.
InstallLabels5
 

Stel de black mark sensor juist in

Schuif de labelrolhouder uit elkaar door deze met je duimen naar buiten te duwen. Controleer altijd eerst of de labelrolhouder vergrendeld staat. Ontgrendel deze indien nodig. Plaats de rol labels op de labelrol-houder. De houder centreert vanzelf. Voer de labels door tussen de zwarte labelgeleiders en ruim over de donkergrijze rubberen rol. Sluit tot slot de bovenkap en klep van de labelprinter.

Wanneer een rol labels voorzien is van detectiegaten (of uitsparingen), moet de ‘black mark’ sensor gebruikt worden. Dit is het zwarte blokje onder in de printer. Zorg er voor dat de oogjes van de sensor, ongeveer in het midden van het zwarte blok, zichtbaar onder het detectiegat zit.

InstallLabels6E.Verschuif de zwarte labelgeleiders door de zwarte ‘PUSH’ knop in te drukken. Zorg er voor dat er geen speling meer is tussen de labelgeleiders en de labelrol. Let wel op dat ze niet te strak staan afgesteld.
  InstallLabels7F. Sluit tot slot de bovenkap en klep van de labelprinter.

Bekijk ook onze instructievideo

ATP-300 Pro - Labels plaatsen from ALTEC industrial identification on Vimeo.

 

 


 

 

HOME  

PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

 

Monteer toebehoren

Volgende instructievideo zal aantonen hoe je de "snijmodule (cutter)" kan monteren
 

ATP-300 Pro - Cutter Installeren from ALTEC industrial identification on Vimeo.

 

 

 

 
 

HOME  

PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

 

Download en installeer de printerdriver

Allereerst verbinden we de printer via usb met de computer. De printer gaat op dit moment als een onbekend apparaat weergegeven worden. Als de printer aangesloten is, kan u na het downloaden van de driver via onderstaande link de driverwizard starten.

Download Altec Printerdriver for Windows 

Bij het opstarten van de driverwizard krijg je onderstaande scherm te zien. Schakel het toestel in en koppel de printer fysiek via USB met de computer. Kies voor "printerprogramma's installeren" en druk op "volgende"

TTPInstall1

 

Onderstaande scherm zal niet worden weergegeven indien Windows het toestel onmiddellijk correct herkent. Indien de printer verbonden is via de netwerkpoort zal je deze optie ook noodzakelijk moeten selecteren om vervolgens het netwerkadres aan de driver toe te kennen. Voor een netwrerkinstallatie contacteer uw interne IT Service voor het toekennen van een netwerkadres. Het toestel kan lokaal geïnstalleerd worden en via een netwerkadres worden aangestuurd alsook op serverniveau worden geïnstalleerd.

TTPInstall2

 

Onderstaand scherm zal aantonen dat een Plug en Play apparaat werd gedetecteerd en op welke USb poort deze zal geïnstalleerd worden. Klik op "Volgende".

 • Voor een TTP200 zal hier Altec TTP200 komen te staan 
 • Voor een TTP300 zal hier Altec TTP300 komen te staan
 • Voor een ATP600 zal hier Altec ATP600 komen te staan

TTPInstall3

 

In het daarop volgende scherm  kan je de naam aanpassen van de printer en kun je deze als standaard instellen. Het aanpassen van de naam is echter af te raden. Bij netwerkinstallatie kan je aangeven om het toestel te gaan delen. Bij USB toestellen is dit minder gebruikelijk. Door op "Volgende" te kilikken zal de installatie van de driver starten.

TTPInstall4

 

Als laatste zal je een overzicht krijgen van wat je hebt ingesteld. Indien in dit overzicht zaken niet juits zouden zijn, dan kan je altijd "vorige" klikken om de noodzakelijke aanpassingen door te voeren. Door op “Voltooien” te klikken zal de installatie van de driver worden afgewerkt

TTPInstall5

 

 

 
 

HOME  

PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

Download Bartender 2021

Download BarTender 2021 

Alle edities van BarTender zijn gelicentieerd per printer. De Licensing sleutel (PKC) is achterwaarts compatibel met versie 2019 van BarTender.

Download Bartender 2019

Download BarTender 2019 

Als u een upgrade uitvoert van een oudere versie van BarTender, zijn er enkele wijzigingen waarvan u op de hoogte moet zijn.

Hier is een lijst met belangrijke dingen die u moet weten. Alle edities van BarTender zijn nu gelicentieerd per printer. BarTender 2019 heeft een nieuwe Licentieservice die Seagull License Server vervangt. Deze Licensing-service is niet achterwaarts compatibel met oudere versies van BarTender. Dit betekent dat u uw BarTender-clients moet bijwerken op hetzelfde moment dat u uw master License Server bijwerkt. BarTender 2019 vereenvoudigt het installatieproces aanzienlijk, waarbij de meeste BarTender-componenten bij elke installatie worden geïnstalleerd. Op elk BarTender-werkstation is een lokale BarTender-systeemdatabase geïnstalleerd, maar elk werkstation kan zo worden geconfigureerd dat een gecentraliseerde systeemdatabase wordt gebruikt als u dat wilt.

Installeer Bartender 2016

De belangrijkste en meest sprekende motivatie om aan de slag te gaan met een dedicated labelontwerppakket  is dat er een enorme verscheidenheid aan labelmaterialen zijn om te bedrukken met een toestel. De veelzijdigheid van de printers maakt dan ook dat de meeste gebruikers het toestel willen koppelen aan diverse labeltoepassingen. Vlot wisselen tussen verschillende labels op de printer is simpel. Het even snel anticiperen hierop vanuit het softwaregedeelte is vaak onmogelijk wanneer U zou opteren voor de aansturing vanuit een eigen systeem. We schetsen u graag de verschillende edities van Bartender

  • Altec Bartender Ultralite (Freeware geen activatiecode nodig)

Installeer Bartender Ultralite 2016 

Samen met de aankoop van een TTP labelsysteem stelt Altec de gratis versie van Bartender "Ultralight" ter beschikking. Met dit pakket kan u kennis maken met de ontwerpmogelijkheden van een professioneel labeldesignpakket. De "Ultralite" versie heeft uiteraard wel zijn beperkingen tov de betalende edities. Zo kan je enkel een willekeurig formaat naar wens opmaken voorzien van vaste velden. Een eenvoudig oplopend nummeriek veld alsook een basisvraag of inputveld zijn de enige variabele objecten die kunnen aangemaakt worden. Verder bent U wel in staat om eender welke barcodesymbologie te gaan afdrukken. 

 

  • Altec Bartender 2016 Basic / Professional editie (Activatiecode noodzakelijk)

Installeer Bartender Basic / Professional

Aansturing

 Aansturing vanuit Altec labeldesign software: Verschillende softwarepakketten zijn beschikbaar, afhankelijk van de gewenste toepassingen. U zou graag heel grafische labels printen, met logo’s, pictogrammen of barcodes? Of u wenst uitsluitend alfanumerieke waarden af te drukken?De nadruk bij dit type software ligt vooral op een eenvoudige interface, waarbij de klant zijn gewenste label kan ontwerpen en eventueel koppelen aan variabele data, zoals automatisch oplopende alfanumerieke gegevens, externe data (databases, spreadsheets, CSV bestanden,…). Koppelingen met externe databases zijn NIET mogelijk met de Basic versie 

 

 

 

Afgelijnd

Software afgelijnd op basis van uw specifieke toepassing: Standaard software die op een eenvoudige manier geconfigureerd kan worden tot een “op maat”-interface voor de gebruiker. Via deze software is het mogelijk om op het fundament van een grafisch ontworpen labellay-out een afgelijnde print-applicatie te bouwen. Een ideaal opzet wanneer een gebruiker telkens dezelfde lay-outs dient af te drukken, waarbij enkel bepaalde variabele gegevens gemanipuleerd dienen te worden. De gebruiker werkt steeds volgens een wel gedefinieerde, uniforme manier. Dit opzet is ook de perfecte aanpak om verschillende gebruikers zonder enige vorm van opleiding labels te laten printen op een uniform wijze, volgens dezelfde lay-out. Via de beschikbare mogelijkheden met intelligente invoerschermen, invoermaskers en vooraf gedefinieerde selectie kan men zelfs proactief fouten van gebruikers reduceren. 

Voor alle duidelijkheid, de ontwikkeling van afgelijnde toepassingen zit omvat in de standaard functionaliteit van het pakket. De klant is dus zelf in staat om met de software dergelijke systeempjes te ontwerpen. Uiteraard kan er wel gerekend worden op onze expertise en de ondersteuning van onze diensten. Indien men zelf niet aan de slag wil en een applicatie wil laten bouwen op basis van het aangekochte pakket, dan kan dit eveneens door onze diensten worden uitgevoerd tegen vooraf overeengekomen afspraken.

Net zoals de focus van onze TTP-printer niet vast kan gepind worden op een specifieke markt en of toepassing, zo doen we dit ook met onze software. Onze standaard pakketten kunnen zeer breed ingezet worden. Door de diversiteit van functies zijn ze met garantie ook inzetbaar voor uw toekomstige projecten en toepassingen. U koopt nu een printer en software voor het markeren van uw IT-apparatuur met eigendom labels? Wel, dan is dit opzet ook evenzeer van dienst voor het printen van de veiligheids-en keuringslabels die uw preventieadviseur nodig heeft. Maar ook voor de kabelmarkering van uw technische dienst, (magnetische) locatie labels van uw magazijnier, papier dossier labels van de boekhouding of de bezoeker labels die geprint worden bij de receptioniste.

USB Dongle

Om de USB Dongle te gebruiken moet je een driver installeren zodat uw computer de USB sleutel herkend. U kan de driver hieronder downloaden.

 Installeer USB Dongle Driver

Om de activatie de voltooien:

 1. Steek de dongle in de computer.
 2. Download de driver en voer de installer uit.
 3. Wanneer de installatie voltooid is kan je Bartender opstarten en voor het tabblad Help -> Wizard activering kiezen
 4. Deze wizard kan je doorlopen en wanneer ze vragen voor de product key code mag je uw code ingeven
 5. Klik dan op volgende en uw licentie is geactiveerd

 

  • Altec Bartender 2016 Automation editie (Activatiecode noodzakelijk)

 Installeer Bartender Automation

GeintegreerdOnze software als schakel tussen uw systeem en de printer(s)? - Middleware: Zoals reeds aangegeven is het vaak de meest stabiele oplossing om een labeldesignpakket te gebruiken in de sturing naar een labelprinter. Toch wenst de klant vaak het printcommando te starten vanuit zijn eigen software/systeem, dat vervolgens de geselecteerde data grafisch dient weer te geven op het uiteindelijke label. Er zijn wel meerdere oorzaken waarom die rechtstreekse sturing vaak tekortschiet:

 

 

   1. Print-stabiliteit: niet mogelijk om via uw systeem de data op een correcte plaats geprint te krijgen op het label? Onze middleware software als tussenschakel zorgt voor die gewenste consistentie.
   2. Grafische beperkingen in het eigen systeem. Uw software kan bijvoorbeeld de vereiste barcode symbologie niet genereren. Ons pakket is precies gemaakt hiervoor. Uw labellay-outs wijzigen vaak, daarom wil u grafische aanpassingen aan het design vlot zelf beheersen.
   3. U wilt uiteraard niet bij elke aanpassing van een labellay-out wijzigingen laten aanbrengen aan uw systeem. Dergelijke bijstellingen zijn door middel van templates heel eenvoudig in onze software. Hiervoor is zeker geen programmeerkennis noodzakelijk.
   4. De actie die labels moet genereren staat los van uw systeem, een barcodescanner moet bijvoorbeeld de printtaak teweegbrengen.

Het volstaat vaak om op het print-moment de data in kwestie beschikbaar te maken voor ons systeem. In de meeste gevallen wordt er met een vast gestructureerde file (txt, csv, …) gewerkt, waarin de betreffende data (de informatie die geprint moet worden) ingesloten zit. Een dergelijk opzet is altijd uniek en moet bijgevolg per situatie bekeken worden.

Download Altec formaten & symbolen

Download Altec Formaten & Symbolen 

Onze softwareoplossingen zijn gebaseerd op het gebruik van standaard labeltemplates die we mee aanleveren. Elk beschikbaar label én elke lay-out die gemaakt is op basis van dit bepaalde label is een apart bestand in onze software. Eenieder bestand bevat ook achterliggend alle unieke parameters die nodig zijn voor het printen van dit label. Samen met de gegevens en lay-out wordt dus per printtaak ook materiaal-specifieke configuratie meegestuurd naar de printer. Dit maakt dat printen met onze software enorm stabiel is, met een flexibele en gebruiksvriendelijke manier van werken als resultaat.

 


 

 

HOME  

PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

 

Beschikbare Tools

ATP PRO Gebruikershandleiding 

Van uitpakken tot het plaatsen van verbruiksmaterialen (labels en inktlinten) tot het installeren van het toestel op uw pc . Hoe gebruik je het menu via het nieuwe LCD scherm? Gedetailleerde info betreffende het onderhoud van je toestel om het in topconditie te houden. Je kan het allemaal vinden in de uitgebreide user manual.

 Download Gebruikershandleiding

TPM Printer configuration Tool (stel uw netwerksetting van het toestel in)

Dit is een diagnostische tool waarmee alle eigenschappen en technische parameters van de printer kunnen mee worden uitgelezen. Een van de belangrijkste doeleinden voor een eindgebruiker van deze tool is de mogelijkheid om de printer te voorzien van de juiste netwerkinstellingen  (IP adres static / fixed; Hostname; ...). Om het IP adres van de TTP printer in te stellen, kan u gebruik maken van de TPM Printer configuration Tool. Deze tool kan worden gedownload via onderstaande link

 TPM Printer configuration tool

Verbind de printer met de meegeleverde USb kabel aan uw PC en start de TPM Printer configuration Tool.. Klik op de knop "Ethernet Setup" om het configuratiescherm voor het IP adres te openen. In het configuratiescherm klikt u op DHCP om automatisch een IP adres door de server toe te laten kennen, of Static IP om zelf de gewenste gegevens in te geven. De printernaam eindigt standaard op de laatste 6 tekens van het MAC addres. Om snel het MAC adres van de printer te kunnen nagaan, kan u de printer openen en zal u dit kunnen aflezen op het "A.Care ID label" links in het toestel (zie onderstaande afbeelding). Klik op de knop "SET IP" om de gewenste instelling door te sturen.

TPM IP Configuratie

 

A.CareID

 

 

Drivercleaner (enkel te gebruiken in samenspraak met onze technische dienst)

Wanneer het klassiek verwijderen van een printerdriver in een Windows omgeving niet tot het gewenste resultaat zou leiden, kan de "DriverCleaner" een oplossing bieden. Deze tool zal nagaan tot in het register van uw werkstation waar restanten van de installatie van de driver zijn nagebleven en deze verwijderen. WIj wensen te benadrukken dat deze tool enkel en alleen gebruikt mag worden in samenspraak met onze technische dienst.

 Download Drivercleaner

 

 


 

 

 

HOME  

PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

De printer reinigen.

De printer reinigen.

A.Care Logo Gebruik de A.Care cleaningset


A.Care CleaningDe A.Care cleaning is zodanig samengesteld dat u zo lang mogelijk een goede printkwaliteit verkrijgt en de levensduur van printkop en printer verlengt. Een goede printkwaliteit is enkel gewaarborgd als de printkop te allen tijde volledig contact heeft met uw media. Iedere vorm van vervuiling zoals stof, label- of lijmresten zal de levensduur van de printkop verkorten. U heeft er dus het grootste belang bij dat u uw printkop en printer proper houdt.

 

 

 

Reinigingsproducten

 • Cleaningwipes
  I019039
  cleaningwipe

  Deze doekjes zijn speciaal ontwikkeld om apparatuur en delicate oppervlakken te reinigen. Met hun speciale structuur laten ze geen resten of pluisjes achter bij het reinigen van uw printer.

 • Dust Remover (430g)
  I009256
  dustremover

  Veelvuldig printen veroorzaakt stof in de printer, op de doorvoerrol en op de sensor. Hierdoor kan uw operationeel gemak in het gedrang komen. Deze dust remover is de ideale manier om achtergebleven stof uit uw printer te verwijderen en zo een vlotte werking nog langer te garanderen. Dit reinigings-persgas kan eveneens nuttig zijn voor het reinigen van moeilijk toegankelijke onderdelen van o.a. systeemkasten, toetsenborden, enz.

 • Labelremover (100ml)
  I009260
  labelremover

  Deze vloeistof dient voor het verwijderen van restanten van etiketten en lijmresten van kunststof- en metalen oppervlakken. Breng de vloeistof via de spray aan op het etiket, laat het enige minuten inwerken en het etiket komt makkelijk los. Gebruik één van onze wipes om eventuele lijmresten te verwijderen en droog even na.

 • Surface cleaner (100ml)
  I009258
  surfacecleaner

  Na gebruik van uw printer en andere apparaten kunnen deze statische elektriciteit opslaan. Dit trekt stof aan en zorgt voor een minder optimale werking van de printer. Deze oppervlaktereiniger voor kunststof materialen heeft een antistatische werking. Breng de surface cleaner aan op een pluisvrij doekje en wrijf over de oppervlakken binnen en buiten de printer. Even laten inwerken en droogwrijven.

Volledige reinigingsprocedure:

Artikelnr I009256

 1. Schakel de printer uit, verwijder alle consumables en trek de stroom uit.
 2. Open de printer en controleer de doorvoerrol, papiergeleiders en de printkop op zichtbare lijm-, labelresten en/of stof. Gebruik indien beschikbaar de perslucht om uw printer uit te blazen op moeilijk te bereiken onderdelen.
 

Artikelnrs I009260; I009262; I009257

 1. Indien er label- en/of lijmresten aangetroffen kunnen worden, maak je best gebruik van de CleaningWipes om deze te verwijderen. Ga hiermee over de onderdelen die restanten bevatten en geef de vloeistof eventueel de tijd om in te werken. Indien het om hardnekkige lijmresten gaat, is het aangeraden een labelremover (I009260) te gebruiken.

 

Artikelnrs I009260; I009262

 1.  Bij iedere onderhoudsbeurt is het aan te raden ook steeds de printkop te reinigen. Wrijf voorzichtig over de volledige lengte van de printkop om zeker te zijn dat mogelijke resten of oneffenheden verwijderd worden.

 

  Artikelnrs I009260;I009257
 1. Dezelfde handeling mag u toepassen op de doorvoerrol. Strijk de vloeistof uit over de volledige breedte van de rol. Hierdoor zal de grip op uw labelmateriaal steeds optimaal blijven.
Artikelnrs I009258; I009257
 1. U kan de CleaningWipes eveneens gebruiken om de behuizing van de printer te onderhouden/reinigen. Indien de omgeving van het toestel vereist dat dit op korte interval moet gebeuren, hebben wij de Surface cleaner (I009258) beschikbaar. Wrijf over de oppervlakken binnen en buiten de printer om een antistatische coating aan te brengen op de behuizing.
  Wanneer moet ik mijn printer reinigen?

Regelmatig onderhoud zal de levensduur van de printkop en printer aanzienlijk verlengen. Hoe vaak u uw printer moet reinigen, hangt af van de oplages die u print met uw toestel. Reinigen wordt geadviseerd telkens u een rol materiaal en/of inktlint vervangt. Gezien het volledige onderhoud van uw printer slechts 5 minuten in beslag neemt, is dit een zeer goed investering om toekomstige problemen te vermijden.

 

pdf versie Download de pdf versie

Volledige reinigingsprocedure:

ATP-600 - Algemeen onderhoud from ALTEC industrial identification on Vimeo.

 

A.CARE

 

Simplicity is our plan for your efficiency

Haal het maximum uit uw investering. 
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over ons onderhoudsplan voor uw labelsysteem.

 

 

 


 

 

 

HOME  

PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

Printer Menu

 

 

ATP_Menu

 

 

 


 

 

 

HOME  

PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

Support

A.Care

A.Care, een onderhouds- en supportplan waarmee U het maximale uit uw investering kan halen. U wint kostbare tijd en beperkt hiermee de down time van uw installatie.

Wenst u meer info over ons A.Care Plan neem vrijblijvend contact op met onze commerciële dienst

 

 

Soms is een probleem moeilijk telefonisch op te lossen. In dat geval kan het handig zijn dat onze helpdeskmedewerkers op afstand mee kunnen kijken. Met uw toestemming kunnen zij uw computer overnemen en de benodigde aanpassingen uitvoeren op uw eigen computer. Op verzoek van onze helpdeskmedewerkers en na telefonisch contact mag u op de onderstaande knop drukken.

 

NL: Welke poorten worden er gebruikt door TeamViewer?
Standaard is er geen firewall configuratie noodzakelijk om een Tiamviewer connectie op te zetten. Als alternatieve poort tov de poort 80 HTTP, kan poort 443 HTTPs ook gebruikt worden. Bijkomend, is het ook mogelijk om enkel poort 5938 TCP uitgaand te openen (Noodzakelijk voor mobiele connecties)

 

 

 

 

 


 

 

 

HOME  

PRINTER   INSTALL RIBBON   INSTALL LABELS   INSTALL ACCESSOIRES   PRINTERDRIVER   INSTALL BARTENDER TOOLS   CLEANING   Printer Menu  SUPPORT   MORE INFO  

Overige catalogen 

Het gamma aan labels is groot, zeer groot. Voor elke toepassing bestaan er heel wat specifieke labelreferenties voor de Altec printsystemen. Ook andere afdelingen binnen uw bedrijf kunnen het TTP-printsysteem inzetten voor hun eigen doeleinden.Voor elk type toepassing / afdeling bestaat er een gamma aan specifieke labels. Voor meer info over beschikbare labelmaterialen en de praktische toepassingen hierrond verwijzen we u graag door naar onze catalogi.

TTPCataloog   MaintenanceBrochure   Lockout / Tagout Brochure