Print zelf full-color etiketten

met de Colorcube.

 

Maak werkplekken duidelijker, eenvoudiger en veiliger door gekleurde markeringen aan te brengen, precies waar uw mensen dit nodig hebben. Waar de inktjet printtechnologie meestal gekend staat voor zijn beperktere levensduur op vlak van duurzaamheid zal de ColorCube met zijn bijhorende labelmaterialen het tegendeel bewijzen. Zelfs bij contact met chemische stoffen, oliën, mechanische wrijving, … zal dit printsysteem een antwoord bieden.

Ik wil nu reeds registreren en mijn persoonlijke actiecode ontvangen  

Kenmerken

Full Color Identificatie – Bedruk full color duurzame materialen in 720 x 360 dpi

Desktop of over het netwerk – Koppel het systeem eenvoudig USB of rol het uit over het netwerk via de standaard netwerkpoort

Automatisch Snijmes – Maak meerdere ontwerpen op vanuit één continu rol.

Automatisch reinigingsproces – Gebruiksvriendelijk en garandeert een constante printkwaliteit

Autonoom Printen – Maak van uw ColorCube een standalone toestel met behulp van onze Altec PrintPad

Universeel Inzetbaar – Een ruime waaier aan standaard materialen beschikbaar.

Montoring display – Duidelijk aanduiding van de intstatus op het scherm van de printer

Breed inzetbaar

De veiligheid op uw werkvloer is voor iedere verantwoordelijke van uiterst belang. Het gebruik van kleur op labels zorgt voor een nog duidelijkere manier om aanduiding of instructies mee te geven aan werknemers, contractors of bezoekers van uw bedrijf. Maak dus iedere werkplek veiliger door voor ieder potentieel risico een waarschuwing te voorzien daar waar ze verwacht wordt. Deze markeringen kunnen klevend of hangend voorzien worden. Druk in een mum van tijd de markering die u op dat moment nodig heeft.
Enkele toepassingen die perfect aansluiten bij de ColorCube:

Full Color typeplaten

Gezien kleur geen probleem meer is, kan u met de ColorCube zonder beperking afgewerkte typeplaatjes maken. Onze Print&Laminate constructie zorgt er bijkomend nog eens voor dat de bedrukking van een optimale resistentie zal genieten. Typeplaten zijn een must bij machinebouw, bordenbouw, … in verschillende sectoren.

Lockout / tagout procedures

Gaande van het printen van procedures tot het personaliseren van hangsloten, het opmaken van waarschuwings- of veiligheidstags die aangebracht kunnen worden bij uw Lockout/Tagout procedures om aan te duiden met welke doel en wie geautoriseerd is. Breng duidelijkheid in de communicatie van de veiligheidsmaatregelen die van toepassing zijn op uw werkvloer, site of binnen uw installaties.

Aanduiden van elektrische schema's

Maak in kleur een grafische voorstelling op van uw elektrische of elektronische installaties. In dergelijke schema’s kan u snel en eenvoudig de bediening en signalisatie, die eenduidig is vastgelegd door coderingssystemen zoals de componentnummering, klemnummering, locatie-, kabel- en draadnummering, aanmaken.

 Lean / 5S aanduidingen

Voor de 5S methode binnen Lean management zijn
labels om de werkplek te organiseren onmisbaar. Altec biedt full color bedrukbare oplossingen voor het inrichten van een efficiënte werkomgeving.

Veiligheidssignalisatie en bedrijfssignalisatie

Maak elke potentiële gevaarlijke situatie zichtbaar voor mensen op uw werkvloer. Informeer eenieder die uw bedrijf of bedrijventerrein betreedt door het aanbrengen van full color veiligheidsignalisatie. Bepaal of het om een minder duurzame logistieke markeringen gaat of toepassingen zijn die enige tijd moeten meegaan en uit hoogwaardiger kunstofmateriaal worden opgemaakt.

Labo identificatie

Betrouwbaar informatie, duidelijk herkenbaar door middel van kleur, kleine markering toch scherp bedrukt en duidelijk leesbaar, etc. Dit zijn de meest voorkomende argumenten die laboranten naar voor schuiven als het gaat om identificatie binnen hun werkomgeving. Of het nu om tubes, flesjes, epjes, objectglaasjes, kolven, … gaat: voor elk object zijn er geschikte- materialen en formaten.

Logistieke of magazijnidentificatie

Verhoog de efficiëntie van de werkzaamheden binnen uw logistieke afdeling. Print labels voorzien van een afbeelding in fotokwaliteit om de inhoud van een locatie en sorteerbakje te verduidelijken. Rotatiegevoelige materialen die snel van punt A naar punt B gaan binnen uw magazijn kunnen vlot aangeduid worden met verwijderbare aanduidingen waardoor er geen gedoe is met lijmresten

Kabelcodering

De gekende zelflaminerende labels waarbij een transparante zone bij het aanbrengen de bedrukking optimaal zal beschermen, zijn nu beschikbaar om full color te bedrukken. Kleur helpt hierbij met een snellere visuele herkenning. Zo kan u vlot op basis van kleur het type kabel, zone, type, … aanduiden.

Keuring en inspectie

Industriële keuring- of inspectielabels moeten vaak voldoen aan strenge eisen. Door deze te gaan combineren met een beschermlaminaat kan u zelf een weerbaar label drukken geschikt voor aanduidingen van periodieke keuringen, inspecties en kalibraties.

 CLP / GHS Markeringen

Omdat een conform CLP label steeds moet voorzien worden van meerdere kleuren, is het bijna onmogelijk om op een flexibele manier deze labels te bedrukken met een monochroom toestel. Onze ColorCube oplossing heeft niet alleen het voordeel dat u naast zwart ook onmiddellijk in één printbeweging het aantal gewenst rode ruiten mee kan drukken, maar u kan ook nog eens verschillende labelformaten afdrukken zonder van rol te wisselen. 

 Leidingmarkering

Maak duidelijk welke stof er door leidingen binnen installaties loopt waarmee vaak ook al aangeven staat wat de functie is. Definieer onmiddellijk mee wat de stroomrichting is en of het om een gevaarlijk product gaat. Wilt u de markering op meerdere plaatsen aanbrengen of kiest u ervoor om de markering langs elke zijde van de leiding of dit nu onder, boven, links of rechts is aan te duiden?

Tijdelijk extra voordeel - Een vrijblijvende demonstratie?

Vraag alvast meer informatie en samples op in afwachting van een bijkomende toelichting en leg jouw tijdelijk extra voordeel ter waarde van €250,00 reeds vast bij aanschaf van een nieuwe Colorcube printer. Wij bezorgen je een kleurrijk samplepakket samen met je persoonlijke kortingscode.

Wil je de nieuwe Altec ColorCube werkend zien? Plan dan hier kosteloos een (online) afspraak in. Tijdens deze demonstratie lichten we de voordelen van deze printer persoonlijk toe en printen we labels die aansluiten op jouw toepassingen. 

Registreer en ontvang uw persoonlijke actiecode 

 

Inspiratievideo

 

Download alvast onze volledige catalogus