#SpendLessPrintMore Promo

14 sep. 2017 19:01:30 Geplaatst door Gunther Ameys

De manier om zorgeloos materialen te printen met één unieke oplossing en bovenop een gratis installatie, ondersteuning en garantieuitbreiding te ontvangen.

Lees meer

GHS deadline 1 juni 2017

6 jun. 2017 07:59:37 Geplaatst door Gunther Ameys

Zijn uw chemische producten die u op voorraad heeft conform de GHS wetgeving? De deadline van 1 juni 2017 die voorschrijft dat "alle chemische producten die in de handel verkrijgbaar zijn de nieuwe gevaarsymbolen moeten dragen", is reeds verstreken.

Lees meer

Nieuwe catalogus 2017

5 apr. 2017 17:14:45 Geplaatst door Gunther Ameys

We zijn fier jullie onze nieuwe catalogus te kunnen voorstellen. Met meer dan 900 referenties aan verbruiksmaterialen voor de TTP printer wensen wij onze klanten een ruime keuze te bieden aan materialen die met één en dezelfde printer kunnen bedrukt worden en standaard uit voorraad leverbaar zijn.

Lees meer

Identificatie in datacenters: een absolute noodzaak

7 mrt. 2017 21:55:04 Geplaatst door Gunther Ameys

Identificatie in datacenters door middel van professionele labels: een absolute noodzaak.

Wat is het belang van een goede identificatie in uw datacenter? Welke voordelen kunnen we halen uit een efficiënt labelgedrag? Welke componenten dienen we van een label te voorzien?

Lees onze bijdrage rond dit thema.

Lees meer

Deelname Maintenance 2017 te Antwerpen

6 mrt. 2017 17:46:47 Geplaatst door Gunther Ameys

Maintenance is dé onafhankelijke en interactieve beurs rond productiegericht onderhoud in één van Europa's industriële zwaartepunten, namelijk Antwerpen:

  • Verhoog de betrouwbaarheid, levensduur en rentabiliteit van uw machinepark dankzij de nieuwste onderhoudstechnologieën - met ondersteuning door gespecialiseerde partners.
  • Wees voorbereid op storingen, verklein het risico op stilstanden en optimaliseer de productie. Kortom, spaar tijd en geld uit! 
  • Asset management en smart maintenance, maar ook learnshops rond condition monitoring zijn actuele thema's.

 

Ter gelegenheid van onze deelname aan deze beurs lanceren wij onze A.Care Service First promo.

Wij zijn te vinden op de stand C1007 in Hall I.

Lees meer